City3d

City3d

|   360° Objects   |   Auto / Moto   |   Fiat 500L - Exterior

Fiat 500L - Exterior

Rating for Fiat 500L - Exterior
Vizite: 2322
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     După ce Fiat a prezentat varianta în cinci uşi a simpaticului 500 la Geneva, constructorul italian a lansat o serie de materiale video în care designerii care au lucrat la acest proiect ne vorbesc despre noul model italian, asa ca familia Fiat 500 este completă! 

     După versiunea în trei portiere, furiosul Abarth sau şarmantul 500C, a venit timpul să vedem varianta 500L în cinci uşi.

     Creşterea în dimensiuni a impus o abordare nouă din punctul de vedre al designului, dar producatorul s-a descurcat excelent la acest capitol.

     Nici designul nu a fost uitat, partea frontală are un aer mai impunător decât cel al versiunii în trei uşi. Bara de protecţie prezintă o grilă foarte amplă, ce înglobează un bandou de protecţie şi proiectoarele de ceaţă. Farurile au fost mărite considerabil, iar acum au o formă alungită, iar capota este mai bombată. Un detaliu interesant este apariţia unui geam care disimulează eficient montanţii A, fiind astfel avantajată vizibilitatea la volan.

     La partea laterală, putem observa noile oglinzi retrovizoare, precum şi mânerele uşilor cat si ornamentele de pe bandoul de protecţie, cromate. Din spate, 500L seamănă cel mai puţin cu modelul său de bază. Stopurile au o formă rotundă, fiind încrustate într-un ornament cromat de mare efect. Dimensiunile uşii portbagajului anunţă un caracter practic destul de pronunţat, dublat de un design pe măsură.

     Astfel Fiat a creat pentru pasionatii de 500, un nou model revigorat ce ofera spatiu in plus.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !