City3d

City3d

|   360° Objects   |   Auto / Moto   |   Fiat Doblo - Exterior

Fiat Doblo - Exterior

Rating for Fiat Doblo - Exterior
Vizite: 2263
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Doblo este o masina care pune accent pe funcţionalitate. Caroseria a fost construită să reziste la cele mai recente teste anti-coliziune; bare de protecţie mari, bandouri laterale solide, toate contribuie la protecţia lui Doblo Panorama la lovituri uşoare şi zgârieturi.

     Punctele forte ale lui Doblo sunt versatilitatea şi accesibilitatea. În dimensiunile sale compacte poate găzdui 5 persoane în deplin confort. Cele două uşi laterale culisante sunt dispuse astfel încât coborârea si urcarea din automobil sa fie foarte uşoară oferind în acelaşi timp un amplu spaţiu de depozitare a bagajelor. Volumul de încărcare este de 750 litri, cifra de top în clasa de vehicule a lui Doblo.

     Doblo are bord bicolor, negru şi albastru deschis, şi o gama de 4 noi finisări interioare. Versiunea Family cu 7 locuri oferă încă o bagheta rabatabilă şi culisantă, ceea ce transformă automobilul în cel mai accesibil MPV cu 7 locuri de pe piaţă.

     Spaţiul de depozitare de pe plafon se întinde pe toată lăţimea plafonului şi permite, pe parcursul întregii calatorii, să ai la îndemână toate obiectele de care ai nevoie. În plus, vei avea un torpedo, spaţii de depozitare în portiere, consolă centrală şi un mare spaţiu de încărcare în portbagaj, toate oferind o mulţime de soluţii de stocare, fără a face compromisuri în privinţa designului.

     Doblo este creat special pentru cei ce au nevoie de spatiu, fara sa compromita performantele si accesibilitatea.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !