City3d

City3d

|   360° Objects   |   Auto / Moto   |   Jeep Grand Cherokee - Exterior

Jeep Grand Cherokee - Exterior

Rating for Jeep Grand Cherokee - Exterior
Vizite: 2842
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Noul Jeep Grand Cherokee se lauda cu distinctia de cel mai premiat suv din toate timpurile.

     Designul noului Grand Cherokee atrage imediat si cea mai pretentioasa privire. Elegant şi având un caracter care evocă forţă şi frumuseţe din orice unghi ai privi. Fiecare versiune a noului Jeep® Grand Cherokee prezintă o caracterizare stilistică de primă clasă, ce include designul modern al noii grile frontale şi al barei de protecţie, faruri noi şi lumini de zi cu LED.

     In partea posterioară a noului Jeep® Grand Cherokee sunt montate blocuri optice posterioare mai mari, ce utilizează tehnologia LED, un spoiler mărit pentru o aerodinamicitate sporită şi un hayon acţionat electric complet redesenat pentru a garanta o vizibilitate maximă. Bara de protecţie posterioară se diferenţiază în funcţie de versiune, iar elementul de evacuare dublu este standard pe vesiunile Limited, Overland şi Summit.

     Nici interiorul nu se lasa mai prejos, producatorul scoate in evidenta modelul avansat versiune Summit ce dispune de un interior mai elegant şi mai primitor cu scaune din piele Natura Plus şi cu acoperişul şi montanţii îmbrăcaţi în piele ecologică de caprioară. Planşa de bord este înnobilată cu inserţii din lemn preţios şi detalii arămii sau cromate. Angajamentul Jeep fata de excelenta ii poarta apoi catre panourile usilor, bordul, cotiera si schimbatorul de viteze imbracate in piele. Noul display multiview de 7 inch cu tehnologie de avangardă TFT, standard pe toate verisunile, îţi permite configurarea grafică şi a setărilor în funcţie de exigenţele tale. Se vizualizează, în mod clar şi imediat, toate informaţiile necesare pentru condus şi pentru confortul la bord cum ar fi viteza maximă, sistemul de navigaţie, sistemul Selec-Terrain® şi sistemul Quadra-Lift®.

     Tehnologia motoarelor este bineinteles una pe masura, Grand Cherokee fiind echipat cu motoare puternice si o transmisie in 8 trepte.

     Descrierile sunt insuficiente si bineinteles nu ai avea cum sa exprimi in cuvinte emotia ce o traiesti in spatele volanului noului Jeep Grand Cherokee......nu degeaba este cel mai premiat SUV al tuturor timpurilor.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !