City3d

City3d

|   360° Objects   |   Auto / Moto   |   Toyota Auris - Exterior

Toyota Auris - Exterior

Rating for Toyota Auris - Exterior
Vizite: 2391
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Toyota nu a lasat deoparte noul Auris care acum vine stilizat printr-o imagine cu adevarat impresionanta. Linia eleganta si aerodinamica il face remarcat si ii confera rezistenta minima la inaintare, imbunatatind performantele si maximizand economia de combustibil. Si la acest model, Toyota nu a lasat uitat modelul hibrid si acum Auris prezinta o gama de elemente de unice.

     Fie ca este vorba despre tehnologia de ultima ora, precum Toyota Touch & Go, Sistemul de Asistenta la Parcare sau de cel mai nou system Hybrid Energy Drive, noul Auris reprezinta alegerea extraordinara.

     Finisaje de inalta calitate si materiale rafinate creeaza o atmosfera primitoare la bordul noului Auris: piele Nappa pentru volan, insertii cromate si ornamente piele pe plansa de bord.

     Noul Auris beneficiaza de imbunatatiri la nivel de rigiditate a caroseriei, suspensii, directie, pozitie de conducere si gestionare a greutatii, oferind o experienţa mai confortabila pentru sofer. Trenul de rulare al noului Auris Hybrid prezinta imbunatatiri pentru o experienta de conducere unica in versiunea hibrid integral.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !