City3d

City3d

|   360° Objects   |   Auto / Moto   |   Toyota Aygo - Exterior

Toyota Aygo - Exterior

Rating for Toyota Aygo - Exterior
Vizite: 2583
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Toyota vine cu cea mai mica masina a brandului! Iesi in evidenta cu designul indraznet al noului AYGO. Gandit pentru a oferi posibilitati nelimitate de personalizare, Noul AYGO vine cu cinci personalitati: x, x-play, x-cite, x-clusiv si x-wave.

     Incepe personalizarea cu cele 2 pachete de stilizare disponibile pe x-play. Toyota scoate in evidenta Aygo cu pachetul OUTstand colorand grila frontala in forma de X, extensiile de grila, difuzer-ul fata si plafonul. Daca preferi sa fii subtil, Aygo straluceste cu pachetul OUTglow. Personalizatul este usor cu noul AYGO!

     Inginerii Toyota au facut magie. Chiar daca noul AYGO are dimensiuni compacte, design-ul inteligent il face uimitor de incapator la interior. Si suspensia a fost imbunatatita pentru a oferi o experienta a condusului mai placuta, iar multumita cercului de bracaj de doar 4.8 metri, niciun drum nu este prea ingust. Fiecare drum cu noul AYGO este plin de distractie.

     Nici motorul nu a fost lasat pe ultimul loc, chiar daca este in trei cilindri, a fost trimis la sala, reusind sa isi imbunatateasca respiratia, eficientizand admisia de aer, si reducandu-i gradul de frictiune in interiorul motorului. Datorita acestui fapt, masina raspunde mai repede la comenzi si este mai distractiva de condus, in timp ce reduce emisiile de CO2 si consumul de combustibil.

     X - Noul Aygo

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !