City3d

City3d

|   360° Objects   |   Toyota Rav4 - Exterior

Toyota Rav4 - Exterior

Rating for Toyota Rav4 - Exterior
Vizite: 1413
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Acum, fiecare calatorie este placuta si te poti bucura de un exterior atletic si un interior rafinat de la noul Rav4.

      Un SUV distinct cu aspect contemporan, marcat de accente clasice de design. Exteriorul este robust insa aerodinamic, in timp ce interiorul este confortabil, silentios si versatil.

     Oferind caracteristici lider de clasa in privinta volumului portbagajului si al spatiului in habitaclu, noul RAV4 este confortabil si versatil. Dispunand de un numar mare de compartimente de stocare, de un portbagaj cu inaltime redusa a pragului de incarcare si de haion actionat electric, RAV4 este mai practic ca niciodata.

     Indiferent de conditiile de drum, noul RAV4 va ofera o deplasare in conditii de maxima siguranta. Sistemul unic Integrated Dynamic Drive accentueaza performantele dinamice ale masinii si imbunatateste caracteristicile de tractiune pe diferite suprafete. Tehnologia de ultima generatie asigura o deplasare lina, stabila si controlata indiferent de conditiile meteo. 

     Noul RAV4 dispune de tehnologii intuitive si de cel mai bun nivel din clasa in privinta dotarilor de siguranta. Acestea nu doar reactioneaza ci supravegheaza in permanenta drumul pentru a putea anticipa situatiile potential periculoase.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !