City3d

City3d

|   Termeni si Condiții

Termeni si Condiții

General:

VA RUGAM SA CITITI RUBRICA TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE INAINTEA ULTILIZARII WEB SITE-ULUI NOSTRU

Prin accesarea, vizitarea sau navigarea site-ului, sunteti de acord, fara nici un fel de obiectii cu termenii si conditiile de mai jos si cu politica noastra de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, cat si cu politica noastra de confidentilalitate, puteti sa nu accesati site-ul. City3d.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba sau actualiza termenii de utilizare, fara notificare prealabila. Prin acceptarea termenilor de utilizare sunteti de acord cu viitoarele modificari sau actualizari ale acestora. Aceptarea acestor termeni de utilizare constituie o intelegere legala intre dumneavoastra si City3d.ro.

 

Restrictii de utilizare:

Trebuie sa aveti varsta minima legala pentru a putea utiliza site-ul sau serviciile noastre. Prin accesarea site-ului nostru, sunteti de acord sa nu incarcati sau sa transmiteti prin e-mail sau in orice alt mod, orice fel de material care contine sau care ar putea contine virusi informatici sau orice alt tip de coduri sau fisiere informatice, menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionalitatea oricarui program, soft, echipament hardware sau de telecomunicatii, care au legatura cu acest site. De asemenea, sunteti de acord sa nu interferati cu serverele sau retelele care au legatura cu acest site sau sa incalcati vreuna dintre procedurile sau regulamentele acestora ale caror termeni si conditii de utilizare le regasiti aici. De asemenea, sunteti de acord sa nu utilizati acest site in scopuri ilegale. City3d.ro isi rezerva dreptul de a va restrictiona accesul dumneavoastra la site sau la oricare dintre serviciile noastre daca nu respectati Termenii si Conditiile de Utilizare sau daca ne furnizati informatii false, incorecte sau incomplete in timpul procesului de inregistrare, fara a fi notificati in prealabil.

 

Preturi:

Preturile afisate pe site-ul nostru, sunt preturi de referinta si pot fi modificate oricand fara notificare prealabila.

 

Drepturi de autor si proprietatea intelectuala:

Site-ul City3d.ro reprezinta proprietata exclusiva a S.C. VIRTUAL CITY S.R.L.

Designul site-ului web, grafica, logo-urile, reprezentarile grafice, fotografiile, imaginile, sunetele, clipuri video, softurile, textele, etc. sunt proprietatea City3d.ro si sunt protejate de legile in materie de proprietate intelectuala si drepturi de autor atat romanesti cat si internationale. Toate imaginile, tururile virtruale, clipurile video, timelaps-urile, object movies-urile, etc. afisate in cadrul site-ului City3d.ro

, sunt proprietatea exclusiva a S.C. Virtual City S.R.L. si se supun drepturilor de autor si proprietatii intelectuale, fiind realizate cu acordul scris al partenerilor, acolo unde este cazul. Orice fel de copiere, duplicare, fara consimtamantul scris al proprietarului, a informatiilor continute de site-ul City3d.ro, indiferent de natura formatului, electronic sau pe orice ce alt tip de suport material, se considera furt si va fi pedepsit conform legilor in vigoare. Orice fel de utilizare a materialelor de pe acest site, modificarea, copierea, reproducerea, distribuirea, republicarea, descarcarea, afisarea, postarea sau transmiterea prin orice mijloace sau in orice forma, fara consimtamantul scris anterior al S.C. Virtual City S.R.L. este strict interzis. In cazul in care consimtamantul scris este pentru o perioada de timp limitata, aveti obligatia sa distrugeti imediat toate materialele puse la dispozitie de catre noi. Orice fel de utilizare neautorizata a oricarui material afisat pe site-ul City3d.ro, reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, drepturilor de proprietate intelectuala si a dreptului de proprietate, fiind contrara legilor in vigoare.

 

Notificarea incalcarii dreptului de autor:

Daca dumneavoastra considerati ca un produs, o lucrare care va apartine si care este protejata de legile dreptului de autor, a fost utilizata intr-o maniera care constituie incalcarea drepturilor de autor si apare pe site-ul City3d.ro sau pe site-uri la care acesta face trimitere, va rugam sa ne sesizati printr-o notificare, care sa cuprinda urmatoarele informatii:

-           Numele dumneavoastra complet, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail;

-           Semnatura persoanei autorizate sa reprezinte prorpietarul presupusei lucrari sau produs ale caror drepturi de autor se presupune ca au fost incalcate;

-           Identificarea lucrarii sau produsului ale carui dreptui de autor pretindeti ca au fost incalcate si localizarea acestora;

-           O declaratie de buna credinta prin care dumneavoastra sustineti ca folosirea produsului sau lucrarii ale carui drepturi de autor au fost incalcate, nu a fost autorizata de catre proprietar, reprezentatul sau ori de catre lege;

-           O declaratie pe propria raspundere ca informatiile prezentate de dumneavoastra in notificare sunt reale si ca sunteti proprietarul drepturilor de autor sau o persoana autorizata sa il reprezinte pe acesta.

 

Marca inregistrata:

Site-ul City3d.ro si logo-ul City3d sunt marci inregistrate ale S.C. Virtual City S.R.L. Toate celelalte marci inregistrate, denumiri de produse, logo-uri, nume de companii mentionate, afisate pe site-ul nostru, sunt detinute de respectivii proprietari.

 

Plasarea si acceptarea comenzii unui produs:

Acest lucru se face doar prin conventia scrisa a partilor, sub forma unui contract incheiat intre furnizor si beneficiar, cu respectarea termenilor mentionati in acesta.

 

Legaturi si trimiteri catre alte site-uri web:

City3d.ro poate face trimiteri sau legaturi catre alte site-uri web, pentru al caror continut nu ne asumam raspunderea, acesta revenind doar in sarcina proprietarului. In cazul formularelor de contact si/sau formularelor de rezervare al unor produse sau locatii, City3d.ro nu stocheaza informatiile completate in acestea, fiind doar trimise catre parteneri. Si in acest caz, City3d.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul informatiilor retrimise. De asemnea, cu acceptul nostru scris in prealabil, alte site-uri web pot face trimitere catre City3d.ro. Si in acest caz, City3d.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul, teremnii si conditiile de utilizare cat si politica de confidentialitate ale acestor site-uri. City3d.ro nu reprezinta si nici nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste continutul, calitatea sau credibilitatea site-urilor partenere (la care se face trimitere sau care fac trimitere catre site-ul nostru).

 

Folosirea informatiilor prezentate pe acest web site:

City3d.ro are permisiunea de a folosi orice comentariu, informatie, idei sau tehnici continute in orice comunicare trimisa de dumneavoastra catre City3d.ro, fara niciun fel de compensare sau permisiune a dumneavoastra pentru orice scop viitor inclus, dar nelimitat la producerea si vanzarea produselor si modificarilor sau inbunatatirilor site-ului nostru. Prin postarea oricarei informatii catre site-ul nostrum, dumneavoastra ne acordati dreptul de a afisa si folosii aceste informatii in regim neexclusiv, fara solicitarea drepturilor de autor, oriunde in lume. Orice informatie postata pe site-ul nostru, se supune Termenilor si Conditiilor de folosire ale City3d.ro, afisate aici.

 

Termeni de imunitate:

Sunteti de acord sa nu prejudiciati in niciun fel City3d.ro, conducerea, personalul si toti angajatii acestuia, neplatind taxele legale, dar fara se se limiteze la acestea, taxe pretinse intemeiat sau rezultate din utilizarea site-ului nostru sau prin nerespectarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare. City3d.ro va va notifica cu promptitudine in asemenea situatii si va va acorda asistenta, pe cheltuiala dumneavoastra, in a ocoli asemenea incidente nedorite de noi.

 

Exonerari:

City3d.ro intentioneaza ca toate informatiile cuprinse in acest web site sa fie precise si corecte. Cu toate acestea, datorita faptului ca unele infomatii cuprinse in acest web site pot provenii dintr-o varietate de surse, acestea vor fi afisate “conform cu”.

CITY3D.RO NU-SI ASUMA NICIUN FEL DE AFIRMATIE FCUTA DE CATRE TERTI REFERITOARE LA GARANTII, CONDITII DE CALITATE, PRETURI, ETC. CARE FAC REFERIRE LA ACEST SITE.

 

Legalitatea accesarii:

Acest site este operat de S.C. Virual City S.R.L. care isi are birourile in Craiova, Romania si functioneaza in conformitate cu legile romanesti. City3d.ro nu isi asuma raspunderea pentru accesarea acestui site sau daca informatiile cuprinse sunt conforme cu legislatia tarii de unde acesta este accesat. Cei care aleg sa acceseze acest site din acele tari, o fac pe propria raspundere si se supun legilor aflate in vigoare din acea zona.

 

Limitarea raspunderii:

City3d.ro, conducerea sau angajatii sai, nu pot fi facuti raspunzatori de catre utilizator, pentru orice fel de daune directe sau indirecte, datorate instructiei necorespunzatoare, neglijentei, intelegerii eronate, etc. a materialelor cuprinse in site. Raspunderea City3d.ro este aplicabila numai in limitele legii romanesti.

 

Folosirea acestui site constituie acceptul utilizatorului pentru Termenii si Conditiile de Utilizare. Copyright (drepturi de autor) © 2014 by City3d.ro. Toate drepturile rezervate.