City3d

City3d

|   Tururi Virtuale Aeriene   |   Centura Bucuresti - Vedere Aeriana
  • Centura Bucuresti - Vedere Aeriana

Centura Bucuresti - Vedere Aeriana

Rating for Centura Bucuresti - Vedere Aeriana
Vizite: 1168
Centura Bucuresti, Romania
Urmărește locația Cum ajung ?

Centura Bucuresti este un drum național care înconjoară orașul. Ea se intersectează cu toate drumurile naționale principale care pornesc din București, anume DN1 (lângă Otopeni), DN2 (între Voluntari și Afumați), DN3 (la Pantelimon), DN4 (la Popești-Leordeni), DN5 (în Jilava), DN6 (la Bragadiru) și DN7 (în Chitila), cu autostrăzile A1 (lângă Roșu), A2 (lângă Cățelu) și A3 (lângă Crețuleasca), cu drumul național secundar DN1A (la Mogoșoaia), precum și cu alte drumuri județene, de interes local.

     Desemnat la început ca drum județean, cu numărul DJ100, drumul a fost conceput cu două benzi pe sens, și nu forma un inel complet, întrerupt fiind între Chitila și Mogoșoaia, unde două puncte ale lui erau legate prin drumul național 7 și printr-un drum județean secundar. Inițial, doar drumurile naționale aveau intersecție denivelată (pasaj suprateran; excepție făcând doar DN4) cu șoseaua de centură. În intersecțiile cu drumuri județene, ele aveau prioritate față de centură, ceea ce ducea la blocaje și dificultăți în circulație.

     Începând cu 2007, s-a demarat un proiect de lărgire a șoselei și reordonare a intersecțiilor, începând cu zona de nord. S-a completat inelul în zona Chitila–Mogoșoaia cu un pod peste calea ferată, s-a lărgit șoseaua la 4 benzi (2 pe sens) și s-au construit pasaje denivelate pe drumurile județene București–Tunari și București–Ștefăneștii de Jos. Această porțiune a fost dată în folosință la 1 decembrie 2010, deși podul hobanat de la Otopeni, prin care șoseaua de centură trece de pe o parte pe alta a căii ferate de centură a Bucureștiului, nu era terminat, urmând să fie finalizat în vara anului următor.

Centura Bucuresti - Vedere Aeriana - Centura Bucuresti, Romania


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !