City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Auto   |   Alfa Romeo Mito - Interior

Alfa Romeo Mito - Interior

Rating for Alfa Romeo Mito - Interior
Vizite: 2014
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

 MiTo a fost primul autoturism produs după 8C Competizione (simbolul Alfa Romeo în materie de stil şi tehnologie) de la care împrumută unele trăsături caracteristice: forma specifică a oglinzilor laterale conturate de luciul perfect, un motiv "trilobo" în trei părţi care evidenţiază barele de protecţie din faţă, forma farurilor şi luminile LED posterioare. La faruri şi la luminile posterioare s-a adăugat o notă personală distinctă: un cadru din diferite forme de material şi de diferite culori, pentru a crea un efect de eye-liner extrem de stilat, care subliniază stilul şi hotărârea acestui automobil.

     Interiorul noului Mito combina perfect trasaturile sportive si indraznete. Bordul şi scaunele asigură interiorului expresia supremă a stilului italian, primitor şi sportiv în acelaşi timp, cu materiale de cea mai bună calitate şi o riguroasă atenţie la detalii. Bord şi finisări de cea mai înaltă calitate, scaune complet tapiţate. În interiorul MiTo te simţi gata să savurezi toată plăcerea condusului.

     Producatorul ofera posibilitatea clientilor sai de personaliza cat mai mult noul Mito. Poţi personaliza carcasele farurilor, ale stopurilor precum şi culorile şi textura ramelor oglinzilor laterale. Totodată, este posibil să alegi un plafon contrastant, vopsit în negru sau să dai automobilului tău o notă de unicitate cu o gamă largă de autocolante de exterior.

     Siguranta si tehnologia nu au fost lasate pe ultimul loc, noua Alfa Romeo MiTo este o Alfa pur sânge, confirmând fără compromisuri abilităţile de control şi plăcerea de a conduce. Autoturismele Alfa Romeo au avut întotdeauna trăsăturile speciale ale condusului confortabil şi atitudinii sportive: în cazul acestui model, ele reprezintă fără îndoială puncte forte. Alfa Romeo MiTo a primit 5 stele în prestigiosul clasament Euro NCAP: dintre limuzinele compacte, MiTo se află pe primul loc în privinţa siguranţei pasive a pasagerilor adulţi conform clasamentului Euro NCAP. MiTo înseamnă divertisment pur şi siguranţă maximă.

     Cu siguranta noul Mito combina perfect toate caracteristicile unei masini de top, printre altele primind si distinctile de Motorul Anului si 5 stele Euro NCAP.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !