City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Auto   |   Fiat 500 Abarth - Interior

Fiat 500 Abarth - Interior

Rating for Fiat 500 Abarth - Interior
Vizite: 2388
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Fiat nu a lasat deoparte clientii care doresc sa se bucure de o maşină în deplină libertate, astfel a aparut Fiat 500 Abarth.

     Apreciată pentru posibilitatea utilizării în fiecare zi, dar în acelaşi timp şi pentru cei ce vor un vehicul practic şi cu multiple posibilităţi de divertisment, prietenoasă cu mediul înconjurător şi accesibil, Fiat 500 continua sa uimeasca si sa atraga priviri.

     Fiat 500 Abarth este o maşină atractivă, ce reflectă puterea şi trendul pieţei dar rămâne fidelă istoriei şi misiunii Fiat: de a construi maşini în stil original, cu tehnologie avansată şi soluţii inteligente ce simplifică şi îmbunătăţeşte viaţa la bordul său, accesibilă tuturor.   

     Noul Fiat 500 Abarth nu face excepţie, marcând un pas important în termeni de confort şi siguranţă, tehnologie şi echipamente, cu multe noutăţi aplicate în premieră pe un vehicul din această clasă.

     În interiorul noului Fiat 500 Abarth este o atmosferă ce îmbină eleganţa, inovaţia cat si practicul dar nu mai presus de imaginea de sportivitate.

     Pentru cei ce doresc o masina cu stil dar si in acelasi timp o performanta sportiva de neegalat, Fiat 500 Abarth ramane optiunea ideala.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !