City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Auto   |   Fiat Freemont - Interior

Fiat Freemont - Interior

Rating for Fiat Freemont - Interior
Vizite: 3094
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Fiat nu a uitat preferintele clientilor sai pentru crossover, asa a luat nastere Fiat Freemont.

     Freemont este noua forma cross a colaborarii dintre producatorul italian Fiat si cel america Chrysler.

     Modelul Freemont nu este nicidecum o masina necunosuta industriei auto, fiind vorba despre "reciclarea" modelului Dodge Journey. 

     Partea frontală arată ceva mai prietenoasă, deşi doar spoilerul este redesenat, iar sigla Dodge a fost înlocuită cu una Fiat, de mari dimensiuni. În spate, însă, designerii chiar nu s-au mai obosit cu modificări importante. Dar nici nu era necesar, deoarece Fiat Freemont le va atrage, cu siguranţă, atenţia familiştilor convinşi, arătând serios şi sigur.

     Vorbim de o familistă cu dimensiuni generoase: lungime de 4,89 metri, lăţime de 1,88 metri şi înălţime de 1,72 metri, iar ampatamentul de 2,89 metri asigură un habitaclu spaţios pentru 7 pasageri, plasaţi pe trei rânduri de scaune. La nivel practic, este anunţată o capacitate maximă a portbagajului de 1.460 litri, la fel ca la modelul Journey.

     Cu toate aste, talienii au facut mari evoluţii în domeniul interiorului, care va beneficiaza de o finisare mult mai bună ca la modelul american, având materiale evoluate şi echipamente standard mai moderne (cum ar fi climatizare automată cu trei zone, sistem Keyless Entry, sistem multimedia cu touch-screen sau senzor pentru presiunea în pneuri).

     Astfel a luat nastere noul Freemont, inprumutand detalii de la americani dar creat in stil italian.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !