City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Auto   |   Jeep Rubicon - Interior
  • Jeep Rubicon - Interior

Jeep Rubicon - Interior

Rating for Jeep Rubicon - Interior
Vizite: 2193
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Totul este gandit si fiecare element pus la locul lui pentru ca noul Rubicon sa te lase impresionat. Asta nu este tot, senzatia maxima vine atunci cand simti ce poate acest off-road.

     Chiar şi cel mai mic detaliu de design este realizat cu foarte multa grijă, pentru a aborda chiar şi cea mai scurtă deplasare cu extrem de multa plăcere şi un nivel neaşteptat de confort. Detalii fine combină forma şi funcţionalitatea. De la tradiţionalele farurile rotunde şi grila cu şapte fante, de la încuietorile vizibile de pe capotă şi portiere, până la finisările soft touch ale elementelor interioare şi inserţiile cromate de pe planşa de bord, Jeep ® Wrangler combină cu inteligenţă funcţionalitatea şi confortul. Lasă-te cucerit de farmecul şi istoria sa.

     Sistemul multimedia UConnect® ce echipează Jeep® Wrangler permite gestionarea telefonului mobil, sistemului de navigaţie prin satelit şi dispozitivelor electronice precum iPod® sau smartphone.
Mai mult, cu noul sistem audio Alpine®, muzica ta va fi în permanenţă cu tine.

     Proiectat pentru a garanta niveluri ridicate de manevrabilitate, pentru a preveni accidentele şi pentru a proteja pasagerii în cazul unei coliziuni, Jeep® Wrangler Unlimited este echipat cu numeroase sisteme de siguranţă.

     Rigiditatea ridicată şi robusteţea şasiului constituie o structură solidă pe care să se calibreze sistemul de suspensie şi care să asigure o excelentă dinamică de deplasare. Distanţa amplă dintre lonjeroanele şasiului a permis poziţionarea rezervorului între roţi şi garantarea unei protecţii excelente a sistemului de alimentare în cazul unui impact. Şapte traverse sunt protejate şi contribuie la excepţionala rigiditate a şasiului Jeep® Wrangler şi la îmbunătăţirea abilităţilor sale off-road.

     Pentru orice experienta intr-un mediu salbatic, noul Rubicon este conceput sa te lase uimit si sa te duca in siguranta pana la finalul calatoriei......pentru ca apoi sa incepi din nou.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !