City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Auto   |   Toyota Corolla - Interior

Toyota Corolla - Interior

Rating for Toyota Corolla - Interior
Vizite: 2219
Strada Calea Bucuresti, nr. 139/6, Craivoa, Romania
Telefon: 0733 998 344
Website: www.toyota-craiova.ro
Urmărește locația

     Este timpul sa reinventam legenda. Toyota se intoarce cu noa Corolla , mai indrazneata si mai increzatoare ca niciodata.

     Totul a inceput in 1966, cand prima Toyota a lansat prima Corolla . De atunci, acest sedan a evoluat pentru a se ridica la asteptarile a milioane de conducatori auto la nivel global, ajung in forma actuala, la cea de-a unsprezecea generatie.

     Noua Corolla isi inconjoara proprietarul de cele mai bune materiale si finisaje premium, precum suprafata bordului de culoare negru pian sau ceasurile de bord iluminate in albastru. De asemenea, ofera si cel mai mare spatiu din clasa sa pentru picioare si genuchi, mai ales pentru pasagerii din spate.

     Corolla vine cu noul sistem multimedia Toyota Touch 2. Prin intermediul ecranului tactil de 6.1 inch ai acces la functiile sistemului audio, dotat cu radio, CD si port USB, dar si cu intrare AUX si conectivitate iPod. De asemenea, poti folosi sistemul Toyota Touch 2 ca hands-free folosind conectivitatea Bluetooth sau poti ajunge la destinatie ghidat de sistemul de navigatie integrat.

     Eleganta nu are limite si pentru asta cei de la Toyota ne asigura prin noua Corolla.

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !