City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Auto / Moto   |   Moto   |   Service Roti Ascet - Craiova
  • Service Roti Ascet - Craiova

Service Roti Ascet - Craiova

Rating for Service Roti Ascet - Craiova
Vizite: 5122
DE 574, Km 8.7 (zona Aeroport), Craiova, Romania
Telefon: 0744 884 970 sau 0374 009 898
Website: www.ascetcom.ro
Email: [email protected]
Urmărește locația Cum ajung ?

     Ascet Com va sta la dispozitie cu o gama diversificata de lucrari si servicii de la montari-demontari roti, montari-demontari jante, echilibrari jante otel sau aliaj, reparatii specifice (camere auto, anvelope, indreptat jante aliaj cu utilaj profesional) pana la vulcanizare pentru autoturisme si camioane , schimb ulei, atelier mecanic (reglare directie, incarcare freon), spalatorie (curatat tapiterie, spalatorie polish). 

     Produsele comercializate sunt furnizate numai de firme cunoscute in domeniu, fapt ce asigura garantia calitatii acestora la montaj si functionare.

     Firma noastra aduce la comanda si comercializeaza subansamble auto pentru autoturisme de fabricatie straina si autohtona: elemente de caroserie, parbrize, suspensii, piese de directie si motor, frane, parti electrice, accesorii, lubrifianti si produse de intretinere, etc. Deasemenea asiguram servicii de spalatorie auto pentru orice tip de autovehicul: turisme, microbuze, autobuze, camioane, remorci. 

     Oferim spalari exterior, interior, motor, sasiuri etc. Spalarea se efectueaza manual, sustinuta de o echipa de lucratori si echipamente de inalta presiune, furnizoare de jet de apa (calda sau rece), plus o gama larga de produse de curatare. 

     Spalatoria auto este dotata cu utilaje profesionale moderne, solutii de cea mai buna calitate, un personal pregatit corespunzator care ne ajuta sa va putem oferi toate serviciile de cosmetica auto de un inalt profesionalism: spalare auto (interior, exterior, motor) 
degresare, ceruire, siliconare), polish. 

     Deasemenea atelierul nostru auto executa inlocuire anvelope, echilibrat roti.

 

Service Roti Ascet - Craiova - DE 574, Km 8.7 (zona Aeroport), Craiova, Romania

Telefon: 0744 884 970 sau 0374 009 898


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !