City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Clinici Medicale   |   Centrul Recuperare Medicala HEALTH & HAPPINESS - Craiova
  • Centrul Recuperare Medicala HEALTH & HAPPINESS - Craiova

Centrul Recuperare Medicala HEALTH & HAPPINESS - Craiova

Rating for Centrul Recuperare Medicala HEALTH & HAPPINESS - Craiova
Vizite: 2744
Strada Calea Bucuresti, Bloc U11, Craiova, Romania
Telefon: 0724 134 974 si 0251 435 042
Website: www.cabinetrecuperare.ro
Email: [email protected]
Urmărește locația Cum ajung ?

     Pacientii ce sunt nevoiti sa apeleze la serviciile de recuperare si refacere fizica medicala, apartin tuturor categoriilor de varsta si populeaza toate categoriile sociale. Din nefericire in viata fiecarui om, poate interveni la un moment dat, indiferent de varsta sau statut social, un eveniment ce poate duce la slabirea starii de echilibru si integritate fizica si motorie. Pentru a va redobandi echilibrul fizic cat si psihic va punem la dispozitie aparatura moderna si personal calificat.

     Kinetoterapia (gimnastica medicala) reprezinta terapia prin miscare. Kinetoterapia (recuperare medicala) consta in efectuarea unui ansamblu de tehnici si metode aplicate in functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta. Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varsta (copii, adulti, varstnici) si in functie de tipul afectiunii (afectiuni ortopedice, reumatice, neurologice, etc.). Fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate (fiziokinetoterapeut) in timpul programului de kinetoterapie. Kinetoterapia nu este numai pentru cei care au anumite dureri sau probleme, ci si pentru cei care doresc sa se simta bine fizic si psihic.

     Sedintele de fizioterapie sunt realizate cu aparatura de ultima generatie (BTL) ce prezinta programe specifice fiecarei afectiuni. Electroterapia ( diadinamici, TENS, interferentiali, electrostimulare, galvanici, Trabert) este una dintre cele mai raspandite metode de fizioterapie. Este foarte eficienta atunci cand este asociata si cu alte proceduri (ex :ultrasunet). Ultrasunet Laserterapie.

Centrul Recuperare Medicala HEALTH & HAPPINESS - Craiova - Strada Calea Bucuresti, Bloc U11, Craiova, Romania

Telefon: 0724 134 974 si 0251 435 042


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !