City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Clinici Medicale   |   Clinica Endolife - Craiova
  • Clinica Endolife - Craiova

Clinica Endolife - Craiova

Rating for Clinica Endolife - Craiova
Vizite: 2541
Strada Maria Tanase 11, Craiova, Romania
Telefon: 0251 595 955
Website: www.endolife.ro
Email: [email protected]
Urmărește locația Cum ajung ?

     Clinica Endolife, se afla intr-o locatie usor accesibila- langa Casa Stiintei si Tehnicii- intersectia de la Bila. Este o clinica ce ofera servicii medicale de inalta calitate pacientilor cu patologie endocrina, cardiovasculara, pneumologica-alergologica, nefrologica prin intermediul unei echipe de medici cu calificare si experienta. Propunem o abordare profesionala si umana pacientul fiind abordat dupa principiile medicale specifica cliniciilor din strainatate.

     Fiecare pacient va fi foarte atent consultat si investigat, indrumat si urmarit pentru rezolvarea optima a patologiei sale. Clinica Endolife ofera pacientilor consultatii riguroase ci complete, avand drept scop diagnosticul corect si tratamentul optim. De exemplu in timpul consultatiei care dureaza in medie 30 de minute se include ecografia tiroidiana Doppler si paratiroidiana, FRAX osteodensitometria pentru calcularea riscului de fractura, EKG si oscilometrie la pacientii cu risc.

     De asemenea, se asigura continuitate in abordarea terapeutica a fiecarui caz in parte cu adresare de exemplu a cazurilor chirurgicale medicilor cu care se colaboreaza pentru rezolvarea completa a cazului, urmarirea pe termen lung fiind asigurata in echipa.

Clinica Endolife - Craiova - Strada Maria Tanase 11, Craiova, Romania

Telefon: 0251 595 955


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !