City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Hoteluri / Pensiuni / Vile   |   Hoteluri   |   Hotel Royal - Craiova
  • Hotel Royal - Craiova

Hotel Royal - Craiova

Rating for Hotel Royal - Craiova
Vizite: 3752
Strada România Muncitoare 88, Craiova, Romania
Telefon: 0730 438 099 sau 0351 434 911
Website: www.hotelroyalcraiova.ro
Email: [email protected]
Urmărește locația Cum ajung ?

     Inaugurat in anul 2007, intr-o cladire din secolul al XIX-lea, care a apartinut unei clase nobile a Craiovei, Hotelul Royal este situat intr-o zona frumoasa si linistita, aproape de centrul orasului si de principalele atractii turistice. 

     Parcuri, zone comerciale si localuri de noapte se gasesc la doar cativa pasi de hotel. Fiind la doar 5 minute de centrul orasului si la 150 metri de Universitatea din Craiova, hotelul are o pozitie ideala atat pentru afaceri cat si pentru turisti. Aeroportul International Craiova se afla la 10 minute de mers cu masina, iar gara din Craiova la 1,5 km.
     Hotelul Royal ofera camere rafinate si comode, fiecare camera este unica prin decor, culoare , mobilier si dimensiune, incluzand Wi-Fi gratuit, aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar. Oaspetii au la dispozitie camere single confortabile, camere duble intime precum si suite elegante cu balcon cu vedere spre oras, cada cu hidromasaj.
     Restaurantul Hotelului Royal Craiova serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala, decorul sau prezentand elemente rafinate, accentuand stilul elegant si intim.
     Crama din incinta hotelului ofera o experienta remarcabila, cu o combinatie autentica de preparate din bucataria romaneasca alaturi de vinuri si alte bauturi alese.

Hotel Royal - Craiova - Strada România Muncitoare 88, Craiova, Romania

Telefon: 0730 438 099 sau 0351 434 911


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !