City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Obiective Turistice   |   Oia - Santorini (Grecia)

Oia - Santorini (Grecia)

Rating for Oia - Santorini (Grecia)
Vizite: 2045
Oia, Santorini, Greece
Urmărește locația Cum ajung ?

     Oia este locul de unde se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare pe caldera. Este punctul cel mai nordic al insulei, la 11 km de Fira (capitala insulei).

     Oia este o statiune foarte linistita ziua, aproape pustie, insa foarte aglomerata seara cand parca toti turistii de pe insula sunt acolo. Casele localnicilor si  unele restaurate sunt incluse in circuitul turistic, iar celebrele “cave houses” dau un aer aparte locului.

     Cladirile albe, cu acoperisuri colorate in albastru, scaldate in lumina rosiatica a soarelui la apus au inspirat numerosi artisti care au impodobit stradutele inguste din Oia cu expozitii de fotografii, tablouri sau mici magazine de artizanat. Nu ratati apusul de soare de langa Kasteli Agios Nikolas, unde trebuie sa iti ocupi locul cu 3-4 ore inainte.

     Desi este una dintre cele mai importante destinatii turistice pentru Santorini, Oia ramane printre locatile preferate mai ales de cei mai boemi, fotografi sau artisti, aceasta fiind partea insulei cel mai putin afectata de turism. Aici vin doar cei care stiu sa aprecieze ceea ce este diferit si unic. Sunt sate linistite, dar cosmopolite, alese de cei care cauta liniste, calm si lux in vacanta lor. Acesta este si motivul pentru care aici se gasesc unele dintre cele mai apreciate restaurante de pe insula Santorini, galerii de arta sau magazine scumpe.

Oia - Santorini (Grecia) - Oia, Santorini, Greece


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !