City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Restaurante / Pizzerii / Cofetarii   |   Restaurante   |   Restaurant Akropolis - Craiova
  • Restaurant Akropolis - Craiova

Restaurant Akropolis - Craiova

Rating for Restaurant Akropolis - Craiova
Vizite: 4558
Bulevardul Nicolae Titulescu 8, Craiova, Romania
Telefon: 0755 090 613 sau 0251 5914 97
Website: www.restaurant-akropolis.ro
Urmărește locația Cum ajung ?

     Restaurant Akropolis va invita intr-o atmosfera selecta, inspirata de bucatarii si locuri cu traditie, unde punem accent pe confortul si preferintele dumneavoastra.  Ne caracterizeaza profesionalismul, astfel incat clientii nostri sunt serviti intotdeauna la standard inalte, cu mancaruri pregatite de un personal cu 25 de ani in gastronomie si aduse la masa dumneavoastra de catre tineri calificati, care isi fac meseria cu drag de peste 5 ani.

     Aducem un suflu nou in bucataria Craioveana, printr-o imbinare a stilurilor grec si german, cu retete alese, ingrediente si condimente din cele doua tari, insa promitem calitate la preturi accesibile, chiar si pentru meniuri speciale.

     Momentele speciale din viata dumneavoastra sunt importante si pentru noi, asa ca Restaurant Akropolis va pune la dispozitie si un salon anume amenajat, situat la etaj, cu un numar de 70 de locuri, conceput pentru o gama larga de evenimente cum ar fi botezuri, zile de nastere, reuniuni, si altele.  De asemenea, pentru evenimentele private putem oferi servicii de catering pentru minim 10 persoane (grupuri), iar personalul nostru poate realiza meniuri speciale, cu mancaruri precum pulpa de miel, scarita de porc, purcelus de lapte, pulpa de porc, vanat.

     In fiecare sambata, Restaurant Akropolis va aduce si o doza de entertainment, cu muzica usoara live, sau cu melodiile anilor ‘80-‘90, dupa preferintele dumneavoastra.

Restaurant Akropolis - Craiova - Bulevardul Nicolae Titulescu 8, Craiova, Romania

Telefon: 0755 090 613 sau 0251 5914 97


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !