City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Restaurante / Pizzerii / Cofetarii   |   Restaurante   |   Restaurant Baba Novac - Craiova

Restaurant Baba Novac - Craiova

Rating for Restaurant Baba Novac - Craiova
Vizite: 5789
Strada Brazda lui Novac 66, Craiova, Romania
Telefon: 0751 029 992 sau 0251 552 177
Website: www.restaurantbabanovac.ro
Email: [email protected]
Urmărește locația Cum ajung ?

     Restaurantul Baba Novac din Craiova,Brazda lui Novac,Complex Vechi, este locatia perfecta atunci cand doresti sa organizezi un eveniment, fie el nunta, botez, cununie, zi de nastere, petrecere corporate, petrecere tematica, bal de absolvire sau altele.

     Restaurantul nostru dispune de doua saloane deschise numai pentru evenimente si anume : Salonul 1 cu o capacitate maxima de 400 de locuri,si salonul 2 cu o capacitate maxima de 150 persoane.Datorita designului interior si dotarilor, saloanele noastre ofera conditii excelente atat pentru evenimente de 150 de persoane cat si pentru evenimente de 400 persoane.

     Cele doua saloane dispun de ventilare si climatizare proiectate pentru a asigura conditii de confort la superlativ, pe masura celui mai important eveniment din viata dumneavoastra. Mesele rotunde si scaunele cu spatar rotund completeaza cu finete nota de eleganta a saloanelor noastre.

     Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura NUNTA PERFECTA.Bucatarii nostri va pun la dispozitie meniuri variate din bucataria romaneasca si internationala.
 

Restaurant Baba Novac - Craiova - Strada Brazda lui Novac 66, Craiova, Romania

Telefon: 0751 029 992 sau 0251 552 177


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !