City3d

City3d

|   Tururi Virtuale   |   Sport   |   One Fitness - Craiova
  • One Fitness - Craiova

One Fitness - Craiova

Rating for One Fitness - Craiova
Vizite: 3521
Bulevardul Nicolae Romanescu 6C, Craiova, Romania
Urmărește locația Cum ajung ?

     One Fitness este o initiativa a Dianei Oprea, Campioana Mondiala la Fitness in anul 2006. Diana a creionat planurile si programele ONE Fitness pentru a raspunde celor mai exigente gusturi, fara insa a fi exagerati. Pentru a va oferi echipamentele profesionale cele mai bune din lume, fara a fi exclusivisti.

     One Fitness este un concept ultra-modern, ce imbina experienta campionilor nostri, toti antrenorii sunt sportivi de performanta cu rezultate exceptionale, cu un spatiu elegant si relaxat, totul fiind construit in jurul confortului dumneavoastra.

     Stim ca un stil de viata sanatos inseamna mai mult decat exercitii. Este vorba in primul rand despre a te simti bine in propria piele, de a avea o atitudine sanatoasa cand vine vorba de mancare si bineinteles, o gramada de distractie. Aici intervenim noi. Va oferim o multime de argumente pentru a va tine motivati si inspirati de-a lungul drumului: programe noi, echipamente de varf, mini-SPA-ul ONE, internet gratuit – toate acestea fac parte din experienta ONE Fitness.

One Fitness - Craiova - Bulevardul Nicolae Romanescu 6C, Craiova, Romania


Introduceti punctul de placare si apasati 'Calculeaza ruta !'

Spune-ţi opinia

Pentru a lasa o recenzie trebuie sa va Autentificați

Iti place ? Alege calitatea !

Contactează-ne acum pentru o ofertă !