Skip links

Beneficii

Creșteți retenția vizitatorilor de până la 10 ori

67% dintre respondenți apreciază tururile virtuale și doresc ca mai multe companii să includă fotografii la 360° și tururi virtuale pe site-urile lor.

Anunturi de proprietăți fără imagini virtuale provoacă dezinteres în 54% dintre cumpărători.

64 share

În comparație cu proprietăți care folosesc doar fotografii, integrarea tururilor virtuale obține cu 87% mai multe vizualizări semnificative.

71 lock

75% dintre potențialii cumpărători consideră tururile virtuale ca un factor major în decizia lor de cumpărare.

60 box

Tururile virtuale păstrează oamenii pe site-ul dvs. de 10 ori mai mult.

S-a dovedit că tururile virtuale cresc rezervările pentru hoteluri și restaurante între 16% și până la 67%.

Fotografii 360

Potrivit cercetărilor efectuate de Social Bakers, fotografiile organice la 360 de grade au generat cu 45% mai multe interacțiuni decât fotografiile convenționale.

Ai o întrebare?

Algoritmii de randare al player-ului încearcă să prezinte imaginile la cea mai bună calitate posibilă, cu detalii ridicate și claritate, luând în calcul dispozitivul folosit de utilizator.

Cele mai comune browsere și dispozitive sunt acceptate și chiar cele cu anumite limitări ale dispozitivului. Faptul ca player-ul rulează în browser, face ca rularea să fie fără probleme in 99% din cazuri, chiar și pentru situații în care soluția rulează automat pe un TV.

Fișierele finale vă sunt predate la plata completă a soluției customizate. În cazul în care ați optat pentru plata în rate, fișierele nu vor fi transmise decât în maxim 2 zile lucrătoare după plata ratei finale.

Îndiferent de planul plăților, produsul va fi gâzduit de catre noi, cu titlu gratuit pe o perioadă de 5 ani, folosind serverele și infrastructura noastră. Produsul va fi optimizat pentru o încarcare cât mai rapidă iar echipa dumneavoastră va primii un cod embed, putând astfel să folosiți turul virtual pe alte site-uri terțe, fără restricții.

Desigul, această sub-categorie numită si object movie, se poate realiza fără probleme. Produse ca telefoane sau bijuterii, un tur virtual object movie, poate să vă crească vânzările de pana la 67%.

În general crearea unui tur virtual pentru o locație formată din 6 puncte, durează 3-5 zile lucrătoare din momentul în care am realizat toate materialele (fotografii, înregistrări video).

Da! Avem posibilitatea de a vă seta un tab/pagină în cadrul Paginii de Facebook a dumneavoastră.
Înapoi
Stabilește o întâlnire
WhatsApp
Messenger
Email